fbpx

MITÄ ON CROSSFIT?

Monipuolista treeniä ja yhteisöllisyyttä


Treenit

“Crossfit is a strength and conditioning workout that is made up of functional movement performed at a high intensity level” -CrossFit.com

CrossFitin perusideana on treenata mahdollisimman monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti. Lajin monipuolisuus tekee CrossFitistä mitä parhainta kuntoliikuntaa. Treenit mukautetaan aina jokaisen kunto- ja taitotasoon sopivaksi, muuttamalla esimerkiksi liikkeiden kuormittavuutta tai toistojen määrää. CrossFitin voit siis aloittaa millaiselta lähtötasolta tahansa!

Ohjelmoinnissa noudatamme tiettyä runkoa. Etenemme aina kaudesta toiseen vaihdellen painotettavia suorituskyvyn ominaisuuksia. Päivittäin vaihtuva treeni, eli WOD, on suunniteltu CrossFitin perusideaa ja ohjelmointiamme noudattaen.

CROSSFIT

“Crossfit is a strength and conditioning workout that is made up of functional movement performed at a high intensity level” -CrossFit.com


Yhteisö

CrossFitin yksi tärkeimmistä erityispiirteistä on vahva yhteisö. Lajikulttuuriin ympäri maailman kuuluu vahvasti toisten kannustaminen ja auttaminen.

Wodeihin on kiva tulla, kun paikalla on aina tuttuja kavereita tekemässä samaa treeniä. Vaihtelevat treenit, vahva yhteisö ja motivoiva treeniympäristö saavat hetkeksi unohtamaan päivän muut kiireet ja huolet. Tunneilla opit jatkuvasti uusia taitoja ja yhä monipuolisempia tapoja käyttää kehoasi.

Yhteisö

CrossFitin yksi tärkeimmistä erityispiirteistä on vahva yhteisö. Lajikulttuuriin ympäri mailman kuuluu vahvasti toisten kannustaminen ja auttaminen.

Wodeihin on kiva tulla kun paikalla on aina tuttuja kavereita tekemässä samaa treeniä. Vaihtelevat treenit, vahva yhteisö ja motivoiva treeniympäristö saavat hetkeksi unohtamaan päivän muut kiireet ja huolet. Tunneilla opit jatkuvasti uusia taitoja ja yhä monipuolisempia tapoja käyttää kehoasi.

ALOITTAMINEN

Lue meillä aloittamisesta täältä

Lue meillä aloittamisesta: