fbpx

KEITÄ TÄÄLLÄ ON?


PÄÄVALMENTAJA

Anni "Dottir" Arvilommi

CF level 1 trainer

Lasten ja nuorten valmentaja, LPT

Trainer 4 you personaltrainer ja voimavalmentaja

Kilpailut:

Karjalan kovin 2018, 2019

Unbroken 2019

WinterWar 2020

"Mä olen Anni, oman elämäni filosofi. Tykkään teknosta ja asioiden kantamisesta. En pidä rusinoista enkä korttipeleistä. Olen valmentaessa aina tosi läsnä ja keskittynyt, mutta muuten suurpiirteinen huithapeli. Minulla on useasti parittomat sukat jalassa, ja eksyn parkkihalleissa."

SuosikkiWOD:

"DT" – 5 Rounds For Time: 12 Deadlifts, 9 Hang Power Cleans, 6 Push Jerks

VALMENTAJA

Maria "Ogelin Vampyyri" Marrasmaa

CF level 1 trainer

Fysioterapeutti (AMK)

Liikunnaohjaaja (AMK)


"Mä olen Maria. Olen useimmiten hiljaa, mutta naurusta kyllä kuulet kun olen paikalla. Inhoan häviämistä, kuumia kesiä ja jäähtynyttä kahvia. Olen tarkka tyyppi, mutta auton avaimet on aina joko hukassa tai lukitun auton sisällä."


SuosikkiWOD:

"Mary" – 20 min AMRAP: 5 käsinseisontapunnerrusta, 10 pistoolikyykkyä, 15 leukaa

VALMENTAJA

Mia "Mummo" Honkanen

CF level 1 trainer

Urheiluhieroja

Osteopaatti 2022


"Juon kahvini kylmänä ja muistutan kuumapäistä terrieriä. Asun pöpelikössä ja joskus eksyn, joskus en – olipa kyseessä metsäpolku tai maailmanmutka. Rakastan liikettä, tapahtuipa se tunturissa, vedessä tai Rannikolla."

SuosikkiWOD:

" FIGHT GONE BAD" 3 Rounds for total reps: 1min seinäpallo, 1min sumomaastaveto, 1min pystysoutu, boxihyppy 1min, vauhtipunnerrus 1min soutu 1min, lepo 1min

Jone "Miesmalli" Honkanen

"Tykkään nopeista autoista. Olen kiihtyvää sorttia radalla ja treeneissä. Alussa kiristän, lopussa hyydyn. Kahden tyttären isänä supervoimani on tehdä imurilla ponnareita. "

Kokki, timpuri, putkimies

Samuli "Lihamyrsky" Salo

Atk-ajokortti

Hiisivuoren Sankari

Hauskat jutut. – Ai ei?


"Ilman suuntavaistoa syntynyt, ja henkilökohtaisen ajankäyttöni…. melkein mestari. Suu minulla käy taukoamatta, kameran salamavalo välkkyy, ja koko ajan pitää olla jotain arjen pikku projektia meneillään. Keskenjääneet projektit korvaan tietty uusilla paremmilla. Keskimäärin olen ennen kaikkea innostunut touhuistani."


SuosikkoWOD:

20x ring muscle up, 2 min rest, pizzalle->